Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Eteria.pl | Wstępne Informacje

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy Was wszystkich bardzo serdecznie w krótkim odcinku informacyjnym . Team Serwera przedstawia się następująco :

~ [SGA]MrPiotrek122~ Piotr (Administracja + Eventy )

~ [sGA]Terenzo ~ Adrian (Administracja + Technik)

~ [MOD]Sh4ke ~ Artur (Pomoc w grze + Forum + Kontakt)

~ Welnes ~ Tomek ( WebMaster )

~ Cas93 ~ Cristian ( Grafik )

http://www.youtube.com/watch?v=GDHJQQEOff4

Opublikowano

Z tego co wiem to administracja forum mpc nie moze twrzorzyc jak i zarowno reklamowac serwery !

Mylisz się . Zapraszamy na nasz Fanpage na Facebooku , tam znajdziecie najnowsze info dotyczące serwera. Pozdrawiamy Admnistracja serwera Eteria.pl

Opublikowano

Nie wiem jak teraz ale kiedyś nie mogła :) Taki Merkon (Chyba taki był jego nick) jak zrobił serwer nagle stracił moderatora czy co to on miał.

@TOP Szkoda, że znowu hard ;/ Dawno nie widziałem żadnego dobrego serwera medium ;/

Opublikowano

Mam tylko takie pytanie, Odchodzisz od teamu kiedy inni sie staraja o stanowiska potem wracasz jak chcesz, kiedy chcesz dostajesz globala.

Ktory ma pelnic funkcje na forum.Co do tego wchodzi to podobno modzi nie maja miec serwerow z ktorych sie wywodza ;).

A z tego co wiem twoja kariera wywodzi sie z metin2.

Wiec co to za ses z tymi zasadami.

Ale przejde do konkretu, jesli dostales przed chwila globala to moze zajmiesz sie modowaniem na forum, a nie dostales range i teraz bedziesz reklamowal dodatkowo swoj serwer, i nic innego nie robil.

Tyle mam do powiedzenia to forum spada na pieska <_<

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Denerwujące jest, że kolejny projekt jest zapowiadany jako hard z dodatkiem medium, tego nie da się połączyć, albo server jest hard albo medium.. Takie połączenia najczęściej się kończą tym, że są po prostu nudne bo hard w nich jest exp, a medium ulepszanie i zdobywanie eq i kończy się to tym, że po paru tygodniach każdy ma już dobre eq i pozostaje tylko expienie, a graczy na serverze trzyma wyzwanie i to że jeśli zdobędą jakiś item i go zrobią będzie on miał jakąś wartość, a teraz 95% serverów jest tworzonych jako hard/medium, bo ktoś wymyślił, że na hardach gra mało ludzi, więc łączą je z medium...i wychodzi z tego to, że teraz nie ma gdzie grać, bo wszystkie nowe servery są na kilka dni/tygodni, nie ma tak jak to było na balmorze, że grało się pół roku i cały czas do czegoś się dążyło, to dropnac trute, to ją ulepszyć nastepnie zrobić niebianke i ją ulepszyćczy, czy chociaż zrobienie fmsa z dobrymi, to wszystko wymagało czasu, a jak się zrobiło to miało się satysfakcję, że jest coś warte, a teraz wchodzę na większość tych serverów i po paru godzinach mam wybonowane całe eq do tego +9... to po co na takim czymś grać..

Nie wiem jak teraz ale kiedyś nie mogła :) Taki Merkon (Chyba taki był jego nick) jak zrobił serwer nagle stracił moderatora czy co to on miał.

@TOP Szkoda, że znowu hard ;/ Dawno nie widziałem żadnego dobrego serwera medium ;/

Znowu hard tylko tak naprawdę od czasu ravi i balmory powstało tyle hardów, a żaden nawet nie dorównał im w najmniejszym procencie, bo tak naprawdę to nie były prawdziwe hardy, ani profesjonalnie zrobione, więc nie rozumiem takich komentarzy, że znowu hard skoro, na rynku są tylko dwa warte uwagi hardy

beztytuuacf.png

Opublikowano

Dzięki za wszystkie wasze wypowiedzi , dlaczego serwer hard/medium , bo taki zawsze chcieliśmy stworzyć . Każdy ma swoje zadanie w team . Mentalista nasz serwer to będzie hard , elementy medium będą związane z zupełnie czymś innym , a to niespodzianka . U nas aby dropnąć trutę trzeba będzie się namęczyć . Rozumiem falę hejtu dotycząca serwer kolejnego hard , bo sam tak miałem że jak widziałem kolejnego harda to mi się niedobrze robiło . Mówisz o dopracowaniu , specjalnie przez tydzień bity kompletowaliśmy najlepsze osoby na dane stanowiska o czym świadczą ich umiejętności .

Pozdrawiamy Team Eteria.pl

Opublikowano

Dzięki za wszystkie wasze wypowiedzi , dlaczego serwer hard/medium , bo taki zawsze chcieliśmy stworzyć . Każdy ma swoje zadanie w team . Mentalista nasz serwer to będzie hard , elementy medium będą związane z zupełnie czymś innym , a to niespodzianka . U nas aby dropnąć trutę trzeba będzie się namęczyć . Rozumiem falę hejtu dotycząca serwer kolejnego hard , bo sam tak miałem że jak widziałem kolejnego harda to mi się niedobrze robiło . Mówisz o dopracowaniu , specjalnie przez tydzień bity kompletowaliśmy najlepsze osoby na dane stanowiska o czym świadczą ich umiejętności .

Pozdrawiamy Team Eteria.pl

JEśli prawdziwy hard to fajnie i jeśli będzie dopracowany :) team chyba dobry także server może być dobry :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Będzie to prawdziwy hard , lecz sam wiesz jak jest połowa ludzi zawsze będzie niezadowolona z "x" rzeczy , a nie można wszystkich zadowolić , bo jest to niemożliwe , zapraszamy na naszego fanpage , gdzie będą umieszczane informacje / zdjęcia z serwera. Co do dopracowania serwer , możesz mi uwierzyć na słowo , że będzie .

Opublikowano

Dlaczego Welnes = błąd? Dal nas jest to najlepsza osoba , która zna się na tym, co robi i wie co robić . W skrócie idealna osoba na te stanowisko.

Opublikowano

Proszę zakończcie już rozmowę o Welnesie , pracuje z Nami , z czego jesteśmy dumni . Dla nas to najlepsza osoba na to stanowisko . Temat nie jest o nim ,lecz o serwer Eteria.pl

Opublikowano

O ile wiadomo mi żaden Moderator + nie może być współzałożycielem jakiegokolwiek serwera

Po raz kolejny piszę Ci , że się mylisz i że można mieć serwer , lecz nie możemy mieć uprawnień na forum powyżej moda :] Każdy prócz modków z metin2.

Opublikowano

Po raz kolejny piszę Ci , że się mylisz i że można mieć serwer , lecz nie możemy mieć uprawnień na forum powyżej moda :] Każdy prócz modków z metin2.

Chłopcze może przestaniesz juz pier*****.

Raporty chyba czekaja u ciebie w dziale.

Juz na was hejt polecial wiec powodzenia zycze.

Elo.

Z zapomnialem Mr cie ochroni.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Ja tutaj nie widzę hejtu ? Co do raportów również żadnych nie ma . Nie mam zamiaru tracić znowu na kolejnego hejterka aka hakjer . Zapraszam na naszego Fanpaga na Facebooku. Nikt mnie nie chroni ?

Opublikowano

TYlko dopracujcie drop tych Eteryjskich skrzyń, żeby nie było tak jak na ba***ti, że do 30lv z takich właśnie skrzyń mamy masę dodań 5 bonu zmianek i innych przydatnych przedmiotów, bo jest tak intensywny drop. Drop powinien być podobny do hemattycznych na ravii :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny. Czekam na kolejne wideo. Raczej zagram.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

TYlko dopracujcie drop tych Eteryjskich skrzyń, żeby nie było tak jak na ba***ti, że do 30lv z takich właśnie skrzyń mamy masę dodań 5 bonu zmianek i innych przydatnych przedmiotów, bo jest tak intensywny drop. Drop powinien być podobny do hemattycznych na ravii :)

Spokojnie drop jest tak ustawiony , że dropi troszkę lepiej niż hematy . Dzisiaj (czyt.poniedziałek) powinno pojawić się nowe info na FB. Film następny we wtorek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...